po tv poslušam debato v državnem zboru,kaj zdaj smo za ali ne...po moje se mi zdi zakon v redu mam pa pomisleke govorim o družinskem zakoniku
Jesenice Online Forum » Avtomobilizem, motociklizem
istospolne družine in otroci
(14 posts)-
Posted 6 months ago #
-
Vsekakor je treba definirat zadeve. Otroci v istospolni skupnosti
nimajo kaj iskat. Če jih kdo vidi v takšni skupnosti, povzroča tem
otrokom težke bolečine v obliki diskriminacije in vseživljenske
stigmatizacije. Kot otrok resnično ne bi rad živel pri dveh pedrih
ali pri dveh lezbijkah. Zmrazi me o taki misli. To ni več naravno,
to je sprevrženo.
Naj se homiči veselo dol dajejo, samo otroke naj pustijo pri miru!Posted 6 months ago # -
Ja sigurn, da je bol da otrok odrašča pr zapitmu fotru, ki vsak dan prefukava mat k je na heleksu,da pozab ke žvi... in odraste v vestnega in pridnega državljana. Sam sem mogoče malenkost preveč liberalen, sigurno pa ne bom nikol reku naj se homiči dol dajejo, otroke naj pa pustijo namir, o naravnem in sprevrženem se pa da razglablat.
Posted 6 months ago # -
Fleksarca po domače ni problem v natepavanju ampak bi eni rad imel pa ne morejo,drugi pa majo pa ne rabjo..zdaj kaj si pa otrok misli pa nobenga ne zanima...
Posted 6 months ago # -
Ta primerjava z "zapitim fotrom" je skrajni udarec mimo. Najbrž se večina "normalnih" družin ne sestavi z "zapitim fotrom". In če tudi nekdo živi v recimo idealni in recimo krščansko vzgojeni familiji še ne pomeni, da bo vesten in priden državljan. Mogoče se mu pa čisto slučajno odprejo oči in se nenadoma zave samega sebe. V nemilost bi pustili tiste, ki se ne morejo braniti. Kako naj sin v lezbični skupnosti vpraša dve mami kaj naj dela z žensko in kako naj hčerka v pederski skupnosti vpraša dva
očka, kaj jo čaka ? Se to kdo vpraša ?Pederski lobij je v državi izredno močan. Preko medijev skušajo "normalno" družinsko skupnost oz. zvezo moški - ženska povsem izničit in degradirat. Moderno je, če imaš "prijatelja" pedra, moderno je če natepavaš pse. In to je to. Če to ni sprevrženo, nas čaka še kaj hujšega. Njihov interes je na pravni način zagotoviti potomcem enega ali drugega partnerja ali pa posvojencu lastno premoženje. Pedri so po večini zelo uspešni ljudje in tudi mnogi zelo bogati. Nekomu torej želijo zapustiti svoje imetje. To je to. Vendar, ko bo - če bo, zakon zaživel, se bodo našli tudi primeri, kjer bodo imeli nekateri povsem legalno otroke zaradi "čudnih" vzrokov. Ubogi otroci !!!
Upravičen je strah pred še večjo pedofilijo.
Posted 6 months ago # -
No in če boš že svojim otrokom odpiral oči v stilu pedri in lezbače, bodo zelo tolerantni do drugače mislečih. Pedrski lobij je zelo močan? Ne morem si kaj, da se mi v misli ne prikradejo stvari kot židovski lobiji, marsovski lobiji, ja oni so za vse krivi. Ja pedofilije je pa mene tud strah in jo preziram, mogoče bi jo po tvoje lahko najbolj povezali s kakšnim krščansko cerkvenim lobijem?
Posted 6 months ago # -
Ne lub se mi več polemizirat s tabo. Ne vem kaj hočeš povedat, očitno sva na čisto različnih frekvencah. Ne vem zakaj bi homoseksualce potlačili v skupino drugače mislečih. Oni so dejstvo in nič drugače ne mislijo pač pa samo čutijo drugače. Lobijev je seveda mnogo in večina zakonodaje je pisana na njihovo kožo. Kar se pa tiče cerkve, se strinjam, da se dogaja mnogo čudnih zadev, veliko tudi v obliki (na žalost) pedofilije. Celibat pač ni enostvna stvar. Marskido ne prenese težke preizkušnje in verjetno se zato dogajajo takšne in drugačne deviacije (odkloni). Klub temu ni potrebe po posloševanju.
Posted 6 months ago # -
Sam sem dobil predstavo, da je danes biti modrno peder ali lezbika. Sam nimam popolnoma nič proti ljudem, ki imajo različna nagnjena do spolnih partnerjev. Sem pa odločno proti, da lahko istospolni partnerji posvojijo otroke in jih vzgajajo. S tem dejanjem bomo še pospešili prodajo otrok, ki že poteka po svetu iz revnejših držav. Tudi podatki, ki sem jih nedavno nazaj prebiral v eni od revij kažejo, da je ločitev istospolnih parterjev bistveno višja od normalnih porok med moškim in žensko. Kaj bo pa potem s temi otroki? Že tako ni naša družba sposobna reševati problemov, ki nastajajo pri ločitvah, kaj bo še le potem. Mislim, da zavestno letimo v brezno brez dna in da nam povratka ni. Hočemo postati moderna družba, ki postavlja standarde za katere menim, da niso pametni, prej naumni. Nehajo naj se že ukvarjati s pedri in lezbikami in naj nam raje udejanijo strategijo kruha in iger.
Posted 6 months ago # -
ko že govorimo o človeških pravicah je sedaj situacija prav zanimiva:1.dva očeta in sin,2.dva očeta in hčerka,3.dve mame in sin,4.dve mame in hči,5,oče in mati in sin,6.oče in mati in hči,vedeti pa je treba da smo vsi ljudje in karkoli bom podprl bom nekoga diskreditiral?Kako gre že tista parola vsi enaki,vsi.enakopravni..'?
Posted 5 months ago # -
praufo: "Otroci v istospolni skupnosti nimajo kaj iskat."
- sej nekateri otroci že živijo v takih skupnostih. Gre se za to, da se zakonsko uredi njihov status. torej, pravice in dolžnosti obeh staršev, ki zanj skrbita, in ne samo biološkega. pa tudi pravico teh otrok, da je tudi nebiološki starš zakonsko odgovoren za skrb za takega otroka.praufo:"Če jih kdo vidi v takšni skupnosti, povzroča tem otrokom težke bolečine v obliki diskriminacije in vseživljenske stigmatizacije."
-če jih kdo vidi? misliš, če jih vidi eden od takih kot si ti?praufo:"Preko medijev skušajo "normalno" družinsko skupnost oz. zvezo moški - ženska povsem izničit in degradirat."
-neumnost.. a če nekdo poseduje iste pravice kot jih imaš ti pol tvoje pravice kar na lepem nimajo veljave?praufo:"Njihov interes je na pravni način zagotoviti potomcem enega ali drugega partnerja ali pa posvojencu lastno premoženje."
-ja seveda, če z nekom živiš celo življenje boš pa ja njemu zapustu kar sta skupaj pridelala. oziroma nebiološkemu otroku, če si ga vzgajal. kaj je tu narobe?Posted 5 months ago # -
Takšnih, KONKRETNIH postov se na tem našem bogem, partizanskem forumčku manjka. Morem pa priznat, da sem pa mal vesel, ker se določene debate vsaj malo razvnamejo. Spido cvajundcvancih deep man, deep, kapo dol.
Posted 5 months ago # -
Hmm ...
ne vem kam pelje ta debata, pa ne samo ta. Stanje družbe je res na podnu. Takšno stanje duha, kot ga nekateri ustvarjajo, bi lahko opisali zgolj z enim stavkom : "Zame je življenje neizmerna svoboda, zato bom delal, kar bom hotel." To so seveda liberalne dogme, ki povzdigujejo brutalni materializem, zaničujejo vrednote narave in navsedanje tudi smisel življenja. Takšni nenehno vpijejo "pravice, pravice, hočemo pravice". Ko jim nekdo omeni dolžnosti, postanejo gluhi in se takoj skrijejo v najbližji kot. Verjetno je odveč pisat o tem kako deluje narava, da sta za spočetje potrebna oče in mati. Čeprav se lahko vse zgodi v epruveti, je še vedno potrebno seme pravega človeka.
Rast in razvoj otroka je še kako odvisna prav od trenutka spočetja. Otrok, katerega starša sta zapustila, je prizadet. Od vsega začetka mora biti zaželjen in ljubljen od svojih staršev. Velikokrat imajo krušni starši posvojenega otroka raje kot pravi. Za nadaljni razvoj otroka je mogoče to sicer u redu, a brazgotina ostane. Vprašajte psihologe, če meni ne verjamete.
Verjetno, da družba ne bo nikoli dovolj liberalna, da se bo otrok hvalil s tem, da ima dva atija ali pa dve mamici. Zato bo stigmatiziran.Preprosto ne razumem, kaj dela otrok v istospolni skupnosti. Homoseksualci so tako ali tako nesrečni, ker se niso rodili v pravem telesu, zato se verjetno ves čas ukvarjajo s tem problemom, ne pa z otrokom.
Kdo tega ne razume ?
Liberalci si vso naravo razlagajo s pomočjo Darwinove filozofije, ki je popolnoma nelogična in nesmiselna. Vse v celotnem univerzumu je samo stvar naključij in vse se zgodi samo od sebe, iz "ene slane župce", pravi Drawin in njegovi privrženci. Smisel življenja je torej samo neznansko uživanje. Celo do skrajnosti, ki škodujejo človeku. Življenja po smrti ni, zato je treba tokrat uživati. Vsa pravila in zakone si bomo ustvarili po svoje, kakor bo nam pasalo. Tako pravijo.
Človek po vsem strašanskem trudu narave še ni premagal in je na srečo tudi ne bo.
Glodajte mojo vsebino, lahko vam še kaj pojasnim !
Posted 5 months ago # -
Vuhuu, deep man deep, ma razjasni ti pr seb mal, pa si zapoj tisto Ježkovo, Ne ne ne ne ne ne ne ne Darwin nima prav ;).
Posted 5 months ago # -
Praufo pravi:"vpijejo "pravice, pravice, hočemo pravice". Ko jim nekdo omeni dolžnosti, postanejo gluhi.."
- tako heteroseksualci kot homoseksualci v Sloveniji plačujejo davke. Torej imajo iste obveznosti do države. Torej tudi homoseksualci plačujejo prispevke, koristijo jih pa lahko samo heteroseksualci, ker so določene pravice dodeljene samo heteroseksualcem. Se pravi v vrečo dajejo vsi, ven pa jemljejo samo heteroseksualci.Praufo pravi:"Verjetno je odveč pisat o tem kako deluje narava, da sta za spočetje potrebna oče in mati".
-lej sej smo vsi mel biologijo v šoli in vemo, da rabimo semenčece in jajčece, ampak to ni point tuki, ker se pogovarjamo o starševstvu, oziroma o tem ali dve ženski oziroma dva moška lahko vzgajata otroka. in jaz mislim, da za dobro vzgojo otrok ni pomembno, da ima otrok biološka starša, ampak, da imata starša, ki ga imata rada in ga spoštujeta in otroku nudita dom, kjer se počuti varnega in sprejetega.Praufo pravi: "Homoseksualci so tako ali tako nesrečni, ker se niso rodili v pravem telesu, zato se verjetno ves čas ukvarjajo s tem problemom, ne pa z otrokom."
- haha, ta je pa dobra. pa sej homoseksualnost ni motnja spolne identitete. Po domače: gej je moški, ki ve da je moški, ampak rad seksa z moškimi, lezbijka je ženska, ki dobro ve da je ženska ma pa rada češpljo. To o čemer ti govoriš je pa motnja identitete, torej, če se ženska počuti oz. misli da je moški, in zavrača svoje telo, misli da je ujeta v telesu drugega spola...Praufo pravi:"Stanje družbe je res na podnu"
- a ti bi rad da se vrnemo kakšne 200 let nazaj? a si vedel da so posvojitve takšne kot jih poznamo danes dokaj nova stvar? V Angliji dovoljene šele od leta 1926. Pred prihodom krščanstva so bile posvojitve nekaj običajnega vendar jih je cerkev prepovedala, prepovedala je tudi razvezo in ponovno poroko. Če ni bilo dedičev je lastnina prehajala v roke cerkve in cerkev je kmalu postala ena največjih lastnic zemlje. In zakaj to govorim, zato, da boš morda uvidel, da to kar se tebi zdi nek naravni zakon sploh ni naravni zakon ampak posledica tisočletnega pranja možganov s strani cerkve.Posted 5 months ago #
Reply
You must log in to post.