Ne vem več,ali sem res tako zabit,ali pa sem samo premajhen lopov,da bi lahko razumel sledečo zadevo:
Po novih državnih standardih-zakonodaji prehaja upravljanje z objekti komunalne infrastrukture in storitvami iz statusa upravljalca v status pogodbenega najemnika teh objektov in storitev,kar pomeni(kot Jeseničan bom navedel jeseniško Javno konunalno podjetje Jeko in),da bo omenjeno podjetje svojim lastnim ustanoviteljem in lastnikom,občini Jesenice in Žirovnica,plačevalo najemnino za omenjene objekte(deponija M.Mežaklja,vodovodno in kanalizacijsko omrežje na Jesenicah in Žirovnici ipd.)Ja,res sem butast,ali mi lahko to zadevo kdo logično razloži,samo ne me prosim prepričevati,da lahko postanejo komunalne storitve(ogrevanje,odvoz smeti,vodarina,kanalščina...)za nas občane cenejše,z pojavom kakega novega,cenejšega najemnika,saj vendar cene teh storitev določata in potrjujeta občinska svetova občin Jesenice in Žirovnica.
Zatorej,veselo na delo,tovariši in gospodje,poberimo še tisto malo,kar je ostalo!
Jesenice Online Forum » Okolje, narava
Barabije ali ne?
(6 posts)-
Posted 6 months ago #
-
kje to piše ,navedi vir ...
Posted 6 months ago # -
No problema delfiko,vir mojih navedb lahko najdeš tudi na sledeči strani:
www.zirovnica.si-Objava gradiva za 26.redno sejo Občinskega sveta občine Žirovnica-
točka 12.Informacije-Letni načrt javnega podjetja Jeko-in,d.o.o......;priznam pa,da globje,po kaki zakonodaji ali celo Uradnih listih RS,nisem brskal,ker za to nimam niti volje,niti želje!Posted 6 months ago # -
maš prav,skoži hlev bi bilo napeljat kar Savo da ga počistimo..
Posted 6 months ago # -
Bral sem letni načrt Jeko-in za 2010. Teh stvari na občini - eni ali
drugi - itak noben ne bere, ker se ne spoznajo ama na nič.
Cel kup enih famoznih idej, ki so totalno nesmiselne in neuresničljive,
predvsem pa v škodo občanom. Zakaj tako trdim ? Zato, ker malo poznam
situacijo v Jeko-in-u, sploh pa nekoga, ki piše te utopične ideje.Nadzorni svet vse to potrdi ??? Dokaz da ničesar ne prebere, ali pa je tako
ali tako vse naprej zmenjeno. Na žalost.Posted 6 months ago # -
J..e se jim;razen za lastne žepe.Glede utopije pa,če misliš na Shortija-ta tako ni s tega sveta.
Še Amazonka skozi hlev bi bila premajhna,jaz bi jim kar tok lave z Etne,skozi štalo spelov!Posted 6 months ago #
Reply
You must log in to post.