jesenice vse bolj postaja glavno smetišče za gorenjsko če ne že kar cele Slovenije.Po novem smeti tudi iz Škofje loke.Nevem kaj delajo zeleni,pa razna nevladna ekološko osveščena društva in organizacije.Vsi vemo kakšno svinjarijo je počela železarna in sedaj se to nadaljuje s smetmi.Pa še to kateri bedak se je spomnil da se zgradijo stanovanja na Pređšernovi,za koga?V času recesije in metanja ljudi na cesto ko ne bo niti za hrano pa gradimo na veliko popolnoma nepotrebnih objektov.Delovnih mest in službe pa od nikoder.Jesenice so majhna dolina in ko bo enkrat polna jo bo razneslo in bo zasmrdela cela Slovenija.
Jesenice Online Forum » Avtomobilizem, motociklizem
jeseniški kotiček
(33 posts)-
Posted 1 year ago #
-
Vidim,da si mal preveč bral Jeseniške novice,pa si mal popizdu.Kar se stanovanj tiče,je moj moto "kdor ma dnar,naj gradi,kdo bo kupu po njihovi ceni me pa boli k...."Ta zaden cajt,da se na Jesenicah tud stanovanjske novogradnje dogajajo.Recesija je pa svoje naredila(kar se kupovanja tiče),sem pa optimist,da ne more trajat večno,stanovanja bojo pa ostala.Smeti so pa druga stvar,mamo srečo,kar se tiče male mežakle.Ne vidim nič slabega v tem,da se sprejmejo smeti tud iz Škofje loke,samo je treba začet to naše odlagališče že enkrat pošteno tržit in pokazat ljudem da je skoz manj zajebancije kam boš metal in koliko boš metal.Srečo mamo,da bo še en cajt mir in na občinskih veljakih je,kako bojo ta mir tud na državni ravni v dobro vseh nas tržili.RECIKLIRAJTE LJUDJE!
Posted 1 year ago # -
nevem ali se sam meni zdi ali pa so res računi za ogrevanje astronomski.
Posted 1 year ago # -
Ne zdi se ti... Sem jest že prej slišala, da bo baje pizdarija, k bojo položnce pršle...
Posted 1 year ago # -
pravoslavcem ki danes praznujejo,želim srečno novo leto 2009 in veliko zdravja in sreče v prihodnje.
Posted 1 year ago # -
danes je dan ko se je rodil pevec z angelskim glasom,Toše ne bomo te pozabili-v spomin
Posted 1 year ago # -
Sej po mojem ni slabo, da se gradijo stanovanja, samo ne vem, zakaj nadstandard, tko kt pri rondoju. Poj pa ni čudn, da ne dobijo kupcov.
Posted 1 year ago # -
očitno so svetniki upoštevali moj nasvet in zmanšali višino stanovanj,recesija pač.Glavno pa je da se bo cena ogrevanja zmanšala.
Posted 1 year ago # -
kdo razgraja v kinodvorani?
Posted 1 year ago # -
kak duh mogoče?
Posted 1 year ago # -
Nč slišou,se bom pa jutr pozanimal kakšen huliganizem se je dogajal jebemo!
Posted 1 year ago # -
Da ne odpiram brezveze nove teme,bom kar kle vprašal kakšen se vam zdi naš fukiš rostfraj kip na rondoju? Meni osebno je všeč,se mi vseen zdi, da si generacije železarjev zaslužijo en spomenik in mislim da je umetniku ratal. Lepa skulptura, ki je dopolnila izgled krožnega križišča z okolico, tist talar z gejzirjam nasred je bil totalno glup,zdej pa saj zgleda. Pa upam, da ne bo kdo zdej moraliziral u stilu, v teh časih recesije.....
Posted 1 year ago # -
je kar kul ja in paše zraven rondoja, samo še uno staro bajto na kateri je napis "Srečno 2002" :) naj še zrihtajo. . .tam kjer je bila "kadrovska" še za čase moje železarske kariere :)
Kdo je pa bil majstr, ki ga je naredu?
saj rostfraj je trenutno čist pocen :)Posted 1 year ago # -
Sem prou mal pobrskal in najdu,da ga je naredu akademski slikar in oblikovalec Roman Savinšek,sšvasal so ga pa na beli pomoje v pilastru.
Posted 1 year ago # -
če nimaš črednega nagona ,sploh neveš kaj se dogaja v občini,mogoče tisti ki so ostali brez dela...
Posted 1 year ago # -
čestitam za 30 zvezdico,pa par dni žurko.:)
Posted 1 year ago # -
Jah, poslikej mau, pa dej na policijo anonimno. Klele pa še javno objavš, an?
Vigilanti strong!!!!Posted 1 year ago # -
se že ve kdo je že sedaj zakuril,glede na krizo nekateri že praznujejo 1.maj?
Posted 1 year ago # -
Gledam tist helikopter že dva dni pa mislm,da je teren tko zajeban, dvomim da s je kdo gor sprehajal. Pomoje je kar narava sama mal zakurla.
Posted 1 year ago # -
kriza se nadaljuje.....
Posted 1 year ago #
Reply »
You must log in to post.